YouTube

Vacatures

Er is ruimte voor nieuwe collega vrijwilligers in het museum. 
We zijn op zoek naar:

Gastvrouwen en gastheren


Omdat het aantal bezoekers toeneemt in het weekeinde en we werken met de langere openstelling zoeken we mensen die willen meehelpen.

Specifiek vragen we mensen die als gastvrouw / gastheer willen optreden op zaterdagmiddag, zondagochtend of -middag. Maar uiteraard niet alleen op die dagen. Vind jij het het leuk om met mensen om te gaan (ook kinderen) en mee te helpen in het museumcafé. Neem dan contact op om een afspraak te maken: info@speelgoedmuseum.nl  


Medewerkers technische dienst

De technische dienst van het museum zoekt medewerkers die bereid zijn kleine klusjes te doen in het museum en het onderhoud aan de interactieve toepassingen mee willen vormgeven. Tevens kunnen zij zo mogelijk hand- en spandiensten verlenen bij het inrichten van tijdelijke tentoonstellingen.
Ook hier geldt, neem contact op om een afspraak te maken: info@speelgoedmuseum.nl

Medewerker met IT achtergrond

Omdat het museum bezig is met het meer interactief maken van het museum wordt gezocht naar mensen die computertoepassingen kunnen onderhouden én/of ontwikkelen. 
Contact opnemen kan via e-mail: info@speelgoedmuseum.nl


Speelgoed & Carnavalsmuseum 'op Stelten'   |   Zandheuvel 51   |   4901 HT Oosterhout   |   Telefoon: 0162-452815   |   E-mail: info@speelgoedmuseum.nl